Promocioni ka përfunduar

Promocioni Kombëtar "Ariel 3in1PODS 2019"

Çdo kod promocional i regjistruar ju siguron pikë për dhurata të menjëhershme.

Blini Ariel PODS 3in1 60 larje, gjej në brendësi të paketimit kodin promocional dhe regjistroje atë online. Grumbullo pikët dhe zgjidh një nga dhuratat.

Të gjithë stikerat origjinale me kodet e regjistruar në fushatën promovuese duhet të ruhen për referenca të mëtejshme. Çdo kod promocional është i barabartë me 1 pikë dhe mund të luhet vetëm 1 herë!
Çdo përdorues mund të luajë vetëm 2 herë në muaj!
Mos harroni të ruani edhe kuponin fiskal pasi vetëm përmes tij mund të vërtetoni blerjen e produktit.

Ju do të mund të regjistroni Kodet Promocional duke filluar prej datës 15 korrik 2019 ora 00:01 deri më 31 dhjetor 2019 ora 23:59. Lexoni më shumë rreth Kushteve e Kritereve të lojës.