Promocioni ka përfunduar

Pas regjistrimit të Kodeve Promocionale, mund të përzgjedhësh dhuratën apo të vazhdosh mbledhjen e pikëve për të patur më shumë mundësi përzgjedhjeje mes niveleve të dhuratave.

Shfletoni Kushtet dhe Kriteret e Lojës për më shumë informacion.

Të gjithë fituesit e promocionit

Mimoza Kabashi Therandë 01 / 13 / 2020
Amet Ibro Prishtinë 12 / 31 / 2019
Egzon Asllani Prishtinë 12 / 30 / 2019
Sead Omeri Fushë Kosovë 12 / 30 / 2019
Mirlinda Hoti Podujevë 12 / 30 / 2019
Naim Mustafa Prishtinë 12 / 29 / 2019
Qlirim Gashi Pejë 12 / 27 / 2019
Dielleza Ahmeti Prishtinë 12 / 24 / 2019
Adnan Rraci Pejë 12 / 23 / 2019
Ilir Bajraktari Prishtinë 12 / 23 / 2019
Mirlinda Hoti Podujevë 12 / 22 / 2019
Ali Kurpalaj Gjakovë 12 / 21 / 2019
Diellza Mustafa Prishtinë 12 / 17 / 2019
Drenushe Pirraku Prishtinë 12 / 16 / 2019
Arian Belegu Pejë 12 / 16 / 2019
Erleta Murselaj Prishtinë 12 / 13 / 2019
Nusrer Popaj Rahovec 12 / 11 / 2019
Blerina Restelica Prishtinë 12 / 09 / 2019
Floreta Zylfiu Prishtinë 12 / 07 / 2019
HEROINA REXHI Gjilan 11 / 11 / 2019